logo RVE Sibiu
logo RVE Sibiu

Dincolo de microfon

Doris Lupu | 03 octombrie 2016

microfon de studio

Urmărind relaxați o emisiune sau programul radio desfășurat al unei zile, puțini au cum să înțeleagă cât de intensă este viața echipei redacționale și a celei tehnice care pun în operă produsul radiofonic; cât de mare este presiunea căreia trebuie să-i facă față, înainte ca datele și informațiile ce formează conținutul să iasă în eter.

Un redactor care realizează scriitura și dă grai unei emisiuni, are ochiul și urechea formate. Depistează erorile de exprimare, tautologiile, repetițiile, ba chiar anumite neconcordanțe și atitudini vocale neadecvate, și se implică de-așa manieră încât produsul finit, care-i poartă semnătura, să-l și reprezinte.

Și cu toate astea, trăiește teama că ceva poate fi în neregulă, că în fonotecarea materialelor pe softurile specializate s-au strecurat greșeli, că în emisiunile în direct i-a scăpat o vorbă nelalocul ei, că la întocmirea playlist-urilor, softul de emisie îi joacă feste.

Și noi, cei din echipa Radio Vocea Evangheliei Sibiu, am constatat că pe parcursul celor 22 de ani de emisie neîntreruptă, s-a întâmplat ca detalii nesemnificative la prima vedere, să ne atragă atenția în momentul difuzării programelor. Însă toate acestea ne-au determinat să devenim mai buni.

Vă mulțumim vouă, dragi ascultători, critici și prieteni deopotrivă. Alături de voi, suntem gata pentru încă cel puțin tot atâția ani de emisiuni de calitate.

Fiți binecuvântați!

Alte articole

Tartă crocantă cu cireșe și afine

Nominalizare Gala Națională a Asistenților Sociali 2017

Cea mai lungă scrisoare către Parlamentul României

Radio DeVIS – primul radio comunitar online, unde elevii sunt jurnaliști

Versetul lunii

Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit și la inima omului nu s-au suit, așa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc. (1 Corinteni 2:9)

Articole recente

Creștinismul și yoga

Pași practici pentru a-ți cunoaște cu adevărat copilul în viziunea lui Andrei Popescu

Dependența de tehnologie

Lansăm CONFERINȚELE RADIO VOCEA EVANGHELIEI SIBIU

Sus inima pentru asistența socială!

Categorii

Diverse    [9]

Recomandări    [1]

Evenimente    [2]

Rețete    [4]

Arhivă

2017

noiembrie     [1]

iunie     [1]

mai     [1]

aprilie     [1]

februarie     [2]

ianuarie     [1]

2016

decembrie     [1]

noiembrie     [2]

octombrie     [3]

Tag-uri

Un concept      Programming  

Copyright © 2021 Radio Vocea Evangheliei Sibiu. Toate drepturile rezervate.