logo RVE Sibiu
logo RVE Sibiu

PRO UCRAINA: Campanie de ajutorare a refugiaților de război

Proiectul de susținere a refugiaților de război din zona de est a Ucrainei a demarat în toamna anului 2014, în urma unei vizite în zona de conflict din Ucraina, a domnului Vasile Pop, președintele fundației „Elpis” din Dej. Această implicare în susținerea refugiaților a luat amploare națională datorită postului de radio Vocea Evangheliei.

Pe tot parcursul unui an, sute de familii, copii, tineri și chiar soldați din Ucraina, au beneficiat de hrană, îmbrăcăminte, încălțăminte și alte bunuri de care au avut nevoie. Proiectul continuă și la ora actuală. Există familii susținute constant – peste 200 de persoane din zona de conflict beneficiază de alimente și sprijin material. În acest moment, în estul Ucrainei există peste 2 milioane de refugiați.

Donațiile oferite pot acoperi pachetul lunar cu alimente pentru 200 de familii, hrana zilnică pentru 1500 de persoane aflate în zona ocupată și forarea de fântâni pentru apă potabilă în localitățile grav afectate de conflict. Un pachet lunar cu alimente pentru o familie de refugiați costă 60 lei. 80 lei costă încălzirea și o masă cu hrană caldă pentru 10 persoane, iar forarea unei fântâni pentru apă potabilă costă 1500 dolari.

Donează pentru proiect

programming by  

Copyright © 2016 Radio Vocea Evangheliei Sibiu. Toate drepturile rezervate.