logo RVE Sibiu
logo RVE Sibiu

UCRAINA: Proiectul „Săculețul speranței”

Fundația creștină „Elpis” din Dej, a creat în luna februarie 2015 un proiect național de susținere a refugiaților de război din Ucraina. Un grup de voluntari, credincioși evanghelici, pastori, misionari și membri ai bisericilor din România și-au propus să provoace comunitățile în vederea susținerii refugiaților de război din Ucraina și au reușit. Valorile promovate sunt transparența, responsabilitatea, corectitudinea și credincioșia față de lucrarea încredințată.

În cadrul proiectului, denumit generic PROUCRAINA, Radio VOCEA EVANGHELIEI ROMÂNIA, în calitate de partener media, a generat prin programul SĂCULEȚUL SPERANȚEI, fonduri necesare în vederea susținerii periodice a Centrului de Refugiați de la Harcov, din estul Ucrainei. Prin acest program pilot, cu centrul – stația RVE Sibiu, proiectul a beneficiat de colaborarea financiară, nemijlocită a ascultătorilor noștri.

În urma acestui demers, un grup de 30 de persoane refugiate din Ucraina, a vizitat o serie de biserici din județul Sibiu și din alte zone ale țării.

Donează pentru proiect

programming by  

Copyright © 2016 Radio Vocea Evangheliei Sibiu. Toate drepturile rezervate.