logo RVE Sibiu
logo RVE Sibiu

Mărturii despre RVE Sibiu

Radio Vocea Evangheliei (…) merită toate felicitările noastre pentru consecvența cu care echipa de jurnaliști și-a îndeplinit sarcinile. Ascultătorii au primit călduros acest post de radio, care îmbină în emisiunile sale atât mesajul crestin, cât și informațiile despre viața orașului. Sunt bucuros să spun că și administrația locală a găsit în RVE un adevărat partener care a înțeles importanța transmiterii anunțurilor de interes pentru sibieni. Urez întregii echipe RVE mulți ani de emisie, mult succes în activitatea lor viitoare și le doresc să rămână la fel de fideli atât mesajului creștin, pe care îl transmit, cât și meseriei de jurnalist, care presupune corectitudine și seriozitate.”

Klaus Johannis, Primarul Municipiului Sibiu (2014)

„În vremuri în care instituțiile de presă tradiționale își pierd publicul și misiunea de informare a acestuia, cei 20 de ani de activitate ai Radio Vocea Evangheliei sunt dovada profesionalismului și a responsabilității echipei redacționale, și nu numai. Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a găsit întotdeauna în corespondenții Radio Vocea Evangheliei Sibiu parteneri de nădejde, care au prezentat în mod obiectiv activitatea instituției noastre. Studenții specializării Jurnalism pot regăsi în colectivul dumneavoastră modele demne de urmat. Vă dorim mulți ani cu împliniri în nobila dvs misiune de prezentare a adevăratelor valori ale societății sibiene și românești, asigurându-vă în continuare de sprijinul și colaborarea noastră!"

Prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, Rectorul U.L.B.S.

„RVE este locul de unde pleacă pe calea undelor mesaje minunate, emisiuni și programe realizate cu atâta dăruire și profesionalism: o hrană pentru suflet într-o lume agitată, nesigură și fără repere. Ascultandu-vă, mă simt ancorată pe stâncă, găsesc mereu nădejde, speranță.”

Marcela Trifu

„Vă doresc mult succes, să fiți cât mai aproape de sufletele noastre zbuciumate, o lumânare aprinsă pentru cei care nu stiu sau nu se gândesc la mântuire.”

Maria Fărcaș

Ce-ar fi dacă n-ar mai fi RVE?
Ei bine, nu s-ar surpa cerul! DAR CERUL AR RĂMÂNE MAI DEPARTE DE NOI!
Ce-ar fi dacă n-ar mai fi RVE?
Ei bine, am supraviețui și fără…! DAR A SUPRAVIEȚUI NU E TOTUNA CU A VIEȚUI!
Ce-ar fi dacă n-ar mai fi RVE?
Ei bine, nici nu vreau să mă gândesc la asta!”

Daniel Gurău

„Cu emoție scriu aceste rânduri și aceasta pentru că postul de radio Vocea Evangheliei a fost călăuza mea către Domnul. Mulțumesc din inimă Domnului pentru că a binevoit să existați. Am citit Biblia după ce am ascultat mesaj dupa mesaj la radioul dumneavoastră. Și acest lucru a fost un har pentru mine deoarece ascultând și citind, am înteles-o în profunzime, am înțeles-o cu inima. Iată, acum sunt un om transformat, iar aceasta în mare măsură vi se datorează.”

Aurora Streza

„Mă bucur mult pentru deschiderea pe care o aveți față de oameni, interesul și dragostea de a sluji comunitatea în care v-a așezat Dumnezeu.”

Victor Stan

„Singurul post de radio din România pe care îl pot asculta ore întregi…”

M. Lindnes

„Am renunțat să-mi mai pierd timpul la TV, deoarece știu că pot găsi ceva mai folositor la RVE. Lumea are nevoie de dumneavoastră. Dumnezeu să vă ajute ca și în continuare să faceți această slujbă cu aceeași dăruire și pasiune pentru Dumnezeu și pentru oameni.”

Daniel Suciu

„Viața mea este una dintre viețile schimbate prin RVE Sibiu. Fără îndoială nu aș fi fost la fel dacă nu aș fi avut ocazia să ascult atâtea și atâtea emisiuni, care, după părerea mea, sunt o adevărată „pâine cea de toate zilele".

Simion Bortean

„Cu toate că nu-s poet,/ Vreau să m-adresez concret,/ Într-o vorbire cu vers,/ Nu într-un limbaj mai șters./ Vă doresc har, sănătate,/ Binecuvântare-n toate,/ În cele spirituale/ Și-n bunuri materiale./ Să vă numiți cu temei/ Vocea Evangheliei./ Pe mulți din somn să-i treziți/ Și pe Domnul să-L slujiți?/ Eu închei: FIȚI FERICIȚI!”

Daniel Poșta

„Ce înseamnă Vocea Evangheliei pentru mine? Este prietenul meu de fiecare zi. Este oaza mea de liniște după stresul de fiecare zi. Este sursă de informații. Mă hranește sufletește și-mi atrage atenția când greșesc cărarea. Mă ajută să mă simt aproape de toți frații în Hristos pe care-i am în lume, indiferent de modul de închinare. Domnul să vă aibă în paza Lui și să ne trăiți mulți ani.”

Doina Cătoiu

Un concept      Programming  

Copyright © 2016 Radio Vocea Evangheliei Sibiu. Toate drepturile rezervate.