logo RVE Sibiu
logo RVE Sibiu

Politica de confidențialitate

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Radio Vocea Evangheliei Sibiu SRL. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.rvesibiu.ro. (denumită în continuare: „Site-ul”)

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1 Dacă sunteți vizitator al Site-ului și folosiți formularele de la secțiunile Dedicații muzicale, Donații și Contact, Radio Vocea Evangheliei Sibiu SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră.

III. Scopurile și temeiurile prelucrării

III.1. Radio Vocea Evangheliei Sibiu SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru oferirea de Dedicații muzicale, pentru încasarea donatiei și pentru a putea lua legătura cu dvs. Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scopuri este necesară pentru a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului. Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare la momentul completării câmpurilor cu date.

III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Radio Vocea Evangheliei Sibiu SRL poate prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Radio Vocea Evangheliei Sibiu SRL. Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, Radio Vocea Evangheliei Sibiu SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În situaţia în care sunteți abonat la Newsletter și vă exercitați opțiunea de a nu mai primi mesaje din partea noastră prin dezabonare la finalul e-mail-ului, nu vă vom mai trimite e-mail-uri de acest gen. Dezabonarea nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Radio Vocea Evangheliei Sibiu SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Radio Vocea Evangheliei Sibiu SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Radio Vocea Evangheliei Sibiu SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către Radio Vocea Evangheliei Sibiu SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: contact@rvesibiu.ro.

Site-ul folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica de cookie-uri

Un concept      Programming  

Copyright © 2016 Radio Vocea Evangheliei Sibiu. Toate drepturile rezervate.